Hot Tub Thermo Viking1Ved-fyrt badestamp i tre

Ved-fyrt badestamp har blitt stadig mer populært siden kombinasjonen av varmt vann og frisk luft er en deilig opplevelse. Fordelen med de ved-fyrte stampene er at de kan brukes hvor som helst siden de er uavhengig av strøm. Derfor kan den bli det perfekte sted for avslapping og hygge sammen med familien, venner eller kolleger.

Det å bade i en trestamp føles koselig og naturvennlig. Våre badestamper er laget av gran eller Thermowood. Thermowood er en varmebehandling av trevirket slik at det holder seg lenger og er mer motstandsdyktig mot råte. Alle våre stamper er 95 cm dype og har vegger og gulv av 38 mm. Alle skruer som medfølger er av rustfritt stål. En innvendig vedfyrt ovn og benkene er montert på veggene slik at det er enkelt å rengjøre badestampen etter bruk. Vi har også utvendige vedovner som kan velges slik at du får plass til flere folk inni stampen. Det medfølger en bunnventil klargjort for tilkobling av hageslangen slik at den enkelt kan tømmes etter bruk.

Standard utstyr

Følgende størrelser kan leveres

Vi kan levere enten ferdig bygget badestamp eller som et byggesett levert på pall. Det medfølger en detaljert monteringsveiledning.

Fraktstørrelser

Fraktstørrelse av ferdigmontert  1.5 m  (L x W x H): 1.7 x 1.2 x 1.9 m, umontert (L x W x H): 2 x 1.2 x 0.6 m. Vekt: 170-200 kg;
Fraktstørrelse av ferdigmontert  1.9 m (L x W x H): 2.1 x 1.2 x 2.2 m, umontert (L x W x H): 2 x 1.2 x 0.6 m. Vekt: 230-270 kg;
Fraktstørrelse av ferdigmontert  2.2 m (L x W x H): 2.3 x 1.2 x 2.4 m, umontert (L x W x H): 2.2 x 1.2 x 0.6 m. Vekt: 270-300 kg.

Produktark