Design din egen hagestue

Tenk deg en egen spa-avdeling i hagen med badstue, relax-rom med barskap og vinhyller. Gode ligge-stoler, musikk og badestamp eller en stamp for kalde dukkerter utenfor. Den komplette pakken av velvære, behag og lyst.

Finner du ikke den varianten du ønsker så designer vi en spesielt for deg

Din unike hagestue skal inspirere deg og gi velvære til både familien og venner. Hagestuen forlenger sesongen utendørs og vår løsning kan tilpasses til dine behov. Sett sammen din egen hagestue med vårt fleksible og moderne system av elementer. Du starter med en grunnplattform eller ramme og setter deretter på de vegger du ønsker. Eller du velger fra våre ferdig designed hagestuer.

Hagestuene våre er designet for Norske forhold og har samme styrke som hus, med hensyn til snølaster.

Hagestuer

Den moderne stilen i dette produktet fremhever det naturlige med struktur av treverk. Kombiner dette med store vinduer og du kan skape din egen drømmeplass beskyttet for vær og vind, samtidig som du har fantastisk panorama utsikt.

Ved utformingen av disse produktene kombinerer vi tradisjonelle materialer med toppmoderne teknologi for å gi komfortable og lyse rom. Fra utsiden ser grantre vakkert ut i sitt naturlige miljø. Inne er det et bredt spekter av interiør tilgjengelig.

Hagestuene kan benyttes som et avslappende rom eller et hjemmekontor. For andre kan det være et treningsstudio, et studio- eller spillerom. Hver hagestue blir bygget av et erfarent team, og formålet med systemet er at det kan tilpasses dine individuelle behov. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvordan du ønsker det.

For å gi deg en idè om hva du kan lage, har vi satt noen få motiver på våre kuber, slik at du kan se hvor mange forskjellige alternativer du kan velge.

Gulvet

Gulvet er laget av 146 x 28 mm gulvbord. Bygget med 135 x 90 mm bjelker. Leveres både i isolert  (50 mm steinull) og usiolert versjon.

Grunnmodulene

Rammene er laget av laminert gran. Rammen består av bunnramme (140 x 100 mm), søyler (140 x 140 mm), toppramme (140 x 240 mm) og tåler 442 kg / m2 (Ca. 4,3 kN/m2) belastning. De er perfekte materialer for eksepsjonelt stabil og høy kvalitet i tømmerkonstruksjonen.

Hagestuer grunnsystem

Veggpanelene

Veggpanelene er laget av 1000 x 2200 mm standardiserte moduler av grantre, aluminium, glass eller kombinasjoner av disse. De kommer både i en vinterisolert utgave (50 mm steinull) eller en rimeligere uisolert variant.

Hagestue veggmoduler

Taket

Taket er bygget med dobbel overgurt og dekket med 145 x 18 mm panelbord. Leveres både i isolert (50 mm steinull)  og uisolert utgave. Konstruksjonen kan motstå opp til 442 kg/m2 (4,3 kN/m2) levert som komplett grunnmodul. Dette betyr at konstruksjonen er dimensjonert for karakteristisk snølast på mark opp til 5,37 kN/m2. Alle standard moduler har høyden 2,7 meter og 1,310 helning (2,29%)

Snølastene og krav til en konstruksjon sin styrke varierer over hele Norge. Vi har faglig kompetanse for å sjekke og kontrollere at konstruksjonen er sikker for den plassen i Norge du planlegger å sette den. Forutsatt at monteringen er utført korrekt, gir garantier i forhold til dimensjonerende snølaster på ditt byggested.

Tekkingen består av vanntett SBS av typen Mida Uniflex. Underlaget er dekket med kvarts sand, mens overtekkingen er dekket med skifer for beskyttelse mot UV-stråling. Antatt levetid for tekkingen er oppgitt til 30-40 år.

Dørene

Dørene kommer i flere varianter både som isolert og uisolert. Vi har enkeltdør i tre og glass samt skyvedører i aluminium for både 2 meter og 3 meter åpning.

Hagestue dører

Tre-dør: Grantre ramme 817 x 2035 mm ned herdet glass.

Aluminium skyvedør system Alutech: Glidedør i aluminium ramme produsert med uisolert enkelt profil med 4 mm med herdet glass og pakninger. Glidesystemet sikrer at hele strukturen forblir stabil. Rammen og hjulene er designet for løsningen og kan justeres både vertikalt og horisontalt for å gi en enklest mulig og glatt bevegelse.

Forseglende børster forhindrer støv og skitt å trenge inn i konstruksjonen og stabiliserer døren mot vibrasjoner og vind. Alle bevegelige deler kan også enkelt demonteres, vaskes/renses og monteres igjen. I lukket posisjon har dørene automatisk låst eller åpen posisjon.

aluminium_sliding_doors_with_locks_rayanaersAluminium sliding doors system with locks Reynaers: Dette systemet er isolert og er laget av et dobbel-kammer system av aluminiumsprofiler med isolerende pakninger. Tykkelsen er 50 mm for glide-dørene og 120 mm for fastkarmer til dobbel dører og 184 mm for trippel dører.

Luft tettheten er opp til 600 Pa (Klasse 4) og vann motstanden er opp til 300 Pa (Klasse 7A). Glass tykkelse er 6 mm.

Takrenner og nedløp

Pakkene med takrenner og nedløp inkluderer 4 meter takrenne og 2,5 meter nedløp samt alle nødvendige deler for montering. Ikke behov for nøyaktig måltaking og kalkulasjoner. Transport er inkludert sammen med hagestuen. Enkelt å montere.

Hagestuene leveres ikke ferdig montert, men der medfølger detaljerte instruksjoner for montasje med tegninger.

Hagestue 3×3 monteringsanvisning

Hagestue 4×3 monteringsanvisning